Concoursafdeling

De Afdeling Viswaterpachting Gouda (VWP) heeft naast een jeugdafdeling en een roofvisafdeling óók een actieve concoursafdeling.

De concoursafdeling bestaat uit een aantal sportvissers die regelmatig met elkaar gaan vissen in viswater dat gelegen is rondom Gouda.
Wil je deelnemen aan deze activiteiten dan moet je een vispas hebben. Daarnaast betaal je aan de concoursafdeling jaarlijks een contributie van € 10,= per jaar en per wedstrijd inleggeld.

Wij organiseren 3 concoursactiviteiten:  

1. Dinsdagavondcompetitie;
2. Zondagochtendcompetitie én
3. Bootkoppelwedstrijden

Voor de dinsdagavond- en zondagochtendcompetitie geldt een inleg van € 2,50 per wedstrijd. Deze inleg wordt in zijn geheel gebruikt voor prijzengeld.

Dinsdagavondcompetitie:
Er worden 15 wedstrijden gevist.

Klik hier voor het actuele programma.

Zondagochtendcompetitie:
Er worden 15 wedstrijden gevist.

Klik hier voor het actuele programma.

Bootkoppelwedstrijden

Wij organiseren 2 bootkoppelwedstrijden. Bij de bootkoppelwedstrijd ga je samen met je maat vissen op de Nieuwkoopse plassen. De kosten voor de huur van de boot zijn voor eigen rekening. Het totaal van de vangst over twee wedstrijden, samen met jouw maat, is bepalend wie zich bootkoppelkampioen mag noemen.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u zich opgeven voor de wedstrijdafdeling? Maakt u dan gebruik van onderstaand reactieformulier.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Foutmelding 
 
Naam
Straatnaam
Huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Vraag / opmerking