Maandag, 6 november 2017

Beste visvrienden! Sinds 23 oktober heeft de afdeling Viswaterpachting Gouda een nieuwe voorzitter. Hij stelt zich kort voor.

Mijn naam is Ben Boere en ik ben sinds 23 oktober jl. uw nieuwe voorzitter van de afdeling VWP Gouda.

Ik ben 67 jaar. De afgelopen jaren ben ik bestuurslid geweest van de VWP en heb o.a. meegewerkt aan de integratie van de VWP in de GHV Groen Hart.
Hierdoor zijn voor de leden van de VWP ook de wateren van de GHV Groene Hart, Groot Rotterdam en Sportvisserijbelangen Delfland, beschikbaar gekomen.

Daarnaast ben ik als voorzitter tevens bestuurslid van de GHV Groene Hart om daar de belangen van onze afdeling te behartigen.
Als nieuwe voorzitter van de VWP wil ik graag de belangen te behartigen van al onze leden.
In mijn nieuwe functie als voorzitter wil ik ook samen met de andere bestuursleden nieuwe activiteiten ontplooien.
Maar dat kunnen we niet alleen. Ik roep de leden daarom dan ook op. om samen met ons mee denken over nieuwe of vernieuwde vis activiteiten.
Als u idee├źn heeft laat het ons weten en geef deze door via dit formulier

Ik vis zelf graag op de sloten in de polder op roofvis. Lekker ontspannen aan de waterkant bezig zijn. Daarnaast kan ik ook genieten van de zilte lucht midden op de Noordzee of Ierse zee om te zeevissen op o.a. kabeljauw, leng, blauwe haai , pollack en koolvis.

Met vriendelijke groet,

Ben Boere